Izložba LEGO diorama

lego

Klub Kolege postoji od 2015. godine i okuplja LEGO entuzijaste, kolekcionare, roditelje i umetnike. U septembru 2016. kompanija LEGO je klubu odobrila status registrovane korisničke grupe (RLUG). Klub je organizovao i učestvovao u nekoliko domaćih i internacionalnih događaja sa ciljem da predstavi svoje radove, okupi ljubitelje lego kocki uz dobro druženje. Diorame koje se izlažu originalno su delo članova kluba Kolege i u njima su zastupljene šarolike LEGO teme. U budućnosti pored diorama u planu su i interaktivne radionice, takmičenja i velike izložbe kako u zemlji tako i u inostranstvu.
Diorame:
Crni zamak: Veliki ruinirani dvorac i mnoge frakcije koje se oko njega bore. Ljudi, orci i druge nečiste sile trude se da dođu do blaga. (tema: dvorci, vitezovi i fantastična bića)
Grad Superheroja: Centar grada je napadnut, Betmen i drugari su tu da se suprotstave zlikovcima. (tema: DC superheroji, city)
Nindžago: Stimpank vazdušni brod u borbi sa jatom zmajeva. Mešavina magije, tehnologije i orijentalnih uticaja. (tema: Ninjago)
Sve diorame su dimenzija 1mx1m.
Kolege ćete naći na:
https://www.facebook.com/KlubKolege/
http://www.kolege.rs/

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.